Jesteś tutaj: Strona główna / Formy aktywizacji / Aktualne formy oraz aktualności
Fundacja Rozwoju Kompetencji i Przedsiębiorczości PROAKTYWNI zaprasza do udzialu w kolejnej edycji projektu „Gotuj po hiszpańsku II”.
W ramach projektu można wyjechać na 60 dni do Walencji na kurs kuchni śródziemnomorskiej i praktyki w restauracjach. Wśród restauracji w których uczestnicy odbywają praktyki są restauracje z przewodnika Michelin oraz z gwiazdką Michelin. Przed wyjazdem jest zapewnione wsparcie językowe oraz odpowiednie przygotowanie do wyjazdu. Projekt „Gotuj po hiszpańsku II”, to nie tylko projekt, który dotyczy rozwoju umiejętności zawodowych. Jak każdy projekt mobilnościowy rozwija wszechstronnie i motywuje do zmiany, inspiruje.
Projekt skierowany jest do osób w wieku 18-35 lat, zamieszkałych w Małopolsce, nieuczących się, niepracujących, zarówno do zawodowych kucharzy, osób z wykształceniem gastronomicznych oraz tych, które pasjonują się gotowaniem.
Formy wsparcia przewidziane w projekcie:
I. PRZYGOTOWANIE DO WYJAZDU: (ok. 1,5 miesiąca)
II. W TRAKCIE POBYTU ZA GRANICĄ (2 miesiące)
III. PO POWROCIE (do chwili znalezienia zatrudnienia)
Zachęcamy do zapoznania się z blogiem: http://blog.gotujpohiszpansku.pl/
Spot_1 „Gotuj po hiszpańsku II”: https://www.youtube.com/watch?v=pqtgSD7JrE0&t=11s
Spot_2 „Gotuj po hiszpańsku II”: https://www.youtube.com/watch?v=FBXQEa8sq-E
Treść utworzona przez: Magdalena Florczykiewicz, dn. 2021-09-22, zaktualizowana przez: Magdalena Florczykiewicz, dn. 2021-12-22
Informacje na temat rynku pracy
Wyraź swoje zdanie o naszym urzędzie
Wyraź swoje zdanie o naszej stronie
Nowa usługa umozliwiająca rejestrację
przez Internet!
Sprawdź termin zaplanowanej wizyty
oraz skorzystaj z usługi przypominania!
RSS | Wersja mobilna | Mapa strony | Statystyki strony | Polityka prywatności | Deklaracja dostępności | Redakcja strony